logo MINNIS code & consultancy

Websites en webshops

Een website of webwinkel is bijna onmisbaar geworden. Maar waar begint u? Wij helpen u graag met het opzetten of vernieuwen van uw website of webshop. Wilt u zoveel mogelijk zelf doen? Of wilt u juist zo weinig mogelijk doen zodat u gewoon kunt doen waar u goed in bent? Geen punt, regelen we!

Koppelingen (API's)

Wij kunnen uw website of webshop middels een API koppeling verbinden aan uw boekhoud-, administratie, afspraken- of voorraadsysteem. Maar ook een koppeling met externe API's is mogelijk, te denken valt aan leveranciersinformatie, betaal- en logistieke systemen. Laat ons weten wát u wilt koppelen en wij maken het mogelijk.

Maatwerk

Heeft u precies dát idee waarvoor geen bestaande oplossing is? Dan maken we dat toch gewoon. Als u het kunt bedenken dan kunnen wij het maken. Wij denken graag met u mee om uw idee om te zetten in een werkende toepassing.

Bugfixen

Heeft u een bug in uw website of programmatuur? Geen zorgen, wij lossen het netjes op. Uiteraard doen we eerst een inventarisatie zodat u precies weet wat het u gaat kosten.

Refactoring

Het kan soms nodig zijn om projecten te refactoren. Refactoren is het herschrijven van oude code naar moderne, testbare en modulaire code. Heeft u bijvoorbeeld oude code aangekocht die nagekeken moet worden? Wij kijken graag samen met u wat we voor u kunnen doen.

Geautomatiseerd Testen

Met geautomatiseerde functionele testen zorgt u ervoor dat u kunt controleren dat uw software bij elke code aanpassing werkt. Wij richten het graag voor u in zodat u uw eigen mensen niet hoeft in te zetten voor dit stukje extra werk. Handig toch?

Extra handen

Topdrukte? Deadlines? Wij begrijpen dat u soms wat extra code capaciteit nog heeft. Zowel voor tijdelijke klussen als langere perioden voorzien we u graag van extra handen.