logo MINNIS code & consultancy

Quality assurance

Als systemen in complexiteit toenemen en steeds kritischer worden in uw bedrijfsvoering dan is vertrouwen goed maar controle beter. Met monitoring en geautomatiseerde testen kunt u de status van uw diensten controleren en snel reageren indien nodig.

Projectmanagement

Wilt u een project starten waarbij meerdere stakeholders betrokken zijn? Wij kunnen u voorzien van een projectmanager mét technische kennis welke belangen objectief kan afwegen zodat u uw deadline haalt.

Online marketing

Het digitale landschap is complex en veranderd snel. Wilt u uw online bekendheid uitbouwen dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Samen met u inventariseren we waar bedreigingen én kansen liggen.

Usability testing

Websites zijn er in alle soorten en maten. Werkt uw website optimaal voor u? Wij testen graag uw website. Hieruit volgt een advies met voorstellen om nog meer uit uw website te halen.

Training

Wilt u zelf graag de touwtjes in handen houden maar bent u niet helemaal op de hoogte? Wij praten u graag bij. Dat kan kleinschalig in 1 op 1 gesprekken als in groepstrainingen. Laat ons weten over welk onderwerp u meer wilt weten dan nemen wij contact met u op.

Social media

Steeds meer van uw klanten zijn online op sociale media. Bent u aanwezig waar uw doelgroep is? Wij praten u graag bij over sociale media zodat u bewust de keuze kunt maken om niets met sociale media te doen, het zelf te doen of het uit te besteden.

Consultancy

Wij voorzien u met alle plezier van advies over tal van digitale zaken. Denkt u bijvoorbeeld aan een tweede blik op een offerte voor uw nieuwe website. Of laat u uw plan van aanpak toetsen of de geplande deadline wel realistisch is. U bent ondernemer en een expert in uw vak. Wij zijn graag uw digitale geweten zodat u kunt ondernemer met de wetenschap dat u digitale zaken geregeld zijn. Daar doen we het voor.