logo MINNIS code & consultancy

Oplossers!

Wij houden van problemen. Of het nu een technische uitdaging is of een bedrijfsproces wat niet optimaal loopt, wij denken graag in oplossingen.

Ontzorgen!

Wij regelen het. Heeft u zelf geen tijd om met een website of sociale media bezig te zijn dan ontzorgen wij u graag. U kunt ondernemen en wij regelen de rest.

Kritisch!

Wij hebben oog voor detail en zijn kritisch waar dat nodig is. Bij optimalisatie van processen kunnen wij u goed adviseren. Maar ook als u uw eigen plannen wilt reflecteren kunnen wij fungeren als sparringpartner. En wat dacht u van onze kritische blik op een ontvangen offerte?

Vakidioten!

Wij hebben passie voor techniek en code. Technieken evolueren snel en wij houden alles bij. Omdat we gek zijn op ons werk zijn wij in staat u op elk digitaal vlak te adviseren. U kent uw branche, wij kennen de techniek.

Flexibel!

Wij zijn flexibel. Grote klussen doen we met veel plezier maar ook de kleine klussen doen we graag voor u. Vraag het ons en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Samen!

Wij denken graag met u mee. Wij vinden het leuk om onze kennis te delen. Wilt simpelweg worden bijgepraat over digitale ontwikkelingen of wilt u de werking van systemen weten? Wij komen het u graag uitleggen.